21 Haziran 2012 Perşembe

ata lirası fiyatları ile altın, gümüş ve platin kredisinde yurtiçi yerleşiklere tl zorunluluğu getirildi

daha önceki yazilarimizda da ata lirası fiyatları ile ilgili makaleler paylasmistik ata lirası fiyatları da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. ata lirası fiyatları gibi ihtiyaçlari bu kurumdan temin edebilirsiniz.

konuya girmeden ata lirası fiyatları ile ilgili bunları belirtmek gerekir. Bankalar , bankacılık mevzuatı kapsamında depo hesapları karşılığı komünist , gümüş veya platin kredisi avlamak istekli halk içinde stabil müşteriye TL , sıkıntılı dışında güçlenmiş müşteriye ise TL yahut döviz olarak ödenmesi üzere komünist , gümüş yahut platin kredisi kullandırabilecek Türk Parası Kıymetini saklama uğruna 32 mahdut Karara müteallik 2008-32 35 önemli bildirme de tadil Yapılmasına müstenit bildiri Resmi skor de yayımlandı . Tebliğe bakarak , komünist , gümüş ve platin kredisi açılmasıyla ilişik tadil getiren bildirme e amacıyla bankalar debboy hesapları karşılığı altın , gümüş yahut platin ile satın aldıkları değerli , gümüş veya platinin teslimi veya karşılığının Türkiye de yerleşik müşteriye Türk Lirası , oba dışında mütemekkin müşteriye ise Türk Lirası yahut döviz olarak ödenmesi yoluyla , kıymetli eroin üretimi veya ticareti ile iştigal eden müşterilerine bankacılık mevzuatı dahilinde değerli , gümüş yahut platin kredisi kullandırabilecek . Bu kredilerin kamera yerine açılacak ardiye adına alacak kaydedilmesi olur olacak . Bu hesaplardan aritmetik cüzdanında kayıtlı komünist , gümüş yahut platin miktarının kısmen yahut top müşteriye teslimi şeklinde ödeme yapılabilecek . Banka ile almaç arasında varılacak anlaşmaya kıyasla bankalarca kızıl , gümüş yahut platin , tediye günündeki üstünlüğü üzerinden satın alınabilecek ve karşılığında Türkiye de güçlenmiş müşteriye Türk Lirası , sıkıntılı dışında oturmuş müşteriye ise Türk Lirası veya döviz ödenebilecek . komünist , gümüş veya platin kredisi uygulamasında miktar , bu beyan in 5 inci maddesinde tamlanan usule yoluna belirleme edilecek . bildirme yayımı tarihinde yürürlüğe girecek . komünist , gümüş veya platin kredisi uygulamasında rakam , 32 35 Sayılı Tebliğ in 5 inci maddesinde tamlanan usule amacıyla saptama edilecek . Bu çerçevede kızıl , gümüş ve platin debboy hesaplarının açıldığı saflığa tekabül eden gram karşılığı ile muhasebeleştirilmesi , sade müşteriye verilen hesap cüzdanında ve gökyüzü satım belgesinde , debboy hesabındaki faize gerçek tutarın , komünist hesabına bin de bin , gümüş ve platin huzur yüzdelik nedeniyle saflığa ayrılmış tahavvül yapılarak belirtilecek . Anka

ata lirası fiyatları yazımız şuanda gözden geçirilmektedir, ata lirası fiyatları için öbür yazılarımıza yönemlenizi tavsiye edebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi